Meer resultaten voor sociale lening

sociale lening
Sociale lening Aartselaar.
Voor de financiering van je nieuwbouw je aankoop en / of verbouwing van een woning kan je onder bepaalde voorwaarden beroep doen op een sociale lening. Verschillende stelsels sociale leningen. De Vlaamse Woonlening de sociale lening van de Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Diezelfde lening wordt ook aangeboden door S.B.K. Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. Een sociale lening via een erkende kredietmaatschappij. Bij dit soort leningen is niet je inkomen maar wel de verkoopwaarde van de woning belangrijk. De meeste erkende kredietmaatschappijen worden overkoepeld door de vzw Sociaal Woonkrediet.
Sociale woonlening Stad Lommel.
De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. De Vlaamse Woonlening is het woonkrediet van de VMSW. De Vlaamse Regering subsidieert deze hypothecaire woonlening. Bij de VMSW kan je vanaf 1 juni 2014 lenen aan een rentevoet tussen 2% en 359%. Het minimumtarief blijft altijd 2%. Het maximumtarief kan maandelijks stijgen of dalen. Voor meer info kan je terecht bij. CVBA LandwaartsHeerstraat 283910 Neerpelt. Tel 011/64 48 68.
Alle artikels over sociale lening Knack.be.
Alles over sociale lening. Budget 2014 voor sociale woonleningen nu al op. Het budget voor sociale leningen voor 2014 is na enkele maanden al zo goed als op. Door de crisis kennen banken steeds moeilijker een lening toe reageert het kabinet van Vlaams minister van Wonen Freya Van den Bossche SP.A. Recordaantal Vlamingen krijgt sociale lening. In 2013 hebben 5.447 Vlamingen een sociale lening gekregen een absoluut record. Geld voor sociale leningen nu al op.
Sociale woonlening Harelbeke.
Richt je tot de Zuid-West-Vlaamse Huisvestingsmaatschappij die jouw gemeente als werkingsgebied heeft. 2 Een sociale lening via het Vlaams Woningfonds. In Vlaanderen kun je ook via het Vlaams Woningfonds een sociale lening aangaan. 3 Een sociale lening via de Sociale Kredietmaatschappij. U kunt uw rentevoet en terugbetaling zelf berekenen via de Wooncalculator. Hiervoor heeft u uw recentste aanslagbiljet nodig en moet u weten in welke buurt de woning ligt waarvoor u wilt lenen. Wat moet je meebrengen? Informatie over het project waarvoor u wil lenen. Javascript is required to view this map.
Premie-info Premiezoeker.
Welke relatie moet de premieaanvrager hebben tot de premiewoning? eigenaar-bewoner of toekomstig eigenaar-bewoner. Wanneer is de premie relevant? De premie subsidieert een sociale lening een sociale huurwoning een sociale kavel en/of een sociale koopwoning. Voorwaarden rond leeftijd en handicap. Minstens één lid van het gezin moet. minstens 18 jaar oud zijn. Voorwaarden gezinsinkomen en gezinssamenstelling. Het inkomen van een alleenstaande is minstens 10198.00 en maximaal 36121.00 euro. Het inkomen van een alleenverdiener is minstens 10198.00 en maximaal 54176.00 euro. Het inkomen van een gezin is minstens 10198.00 en maximaal 54176.00 euro.
Gemeente Middelkerke Sociaal lenen.
Naast de gewone lening bij een bank zijn er immers nog tal van andere manieren om geld te lenen misschien kom je wel in aanmerking voor een sociale lening? Meer dan een overzicht wordt hier niet gegeven voor uitgebreidere informatie kun je best zelf contact opnemen met de kredietinstellingen die je advies op maat kunnen aanbieden. Hou er ook rekening mee dat de cijfers bedragen die in deze website opgenomen zijn geldig zijn op het moment van schrijven maar na verloop van tijd kunnen wijzigen. Men kan 3 types van kredietverstrekkers onderscheiden. Vlaamse Maatschappij voor sociaal wonen. Een brochure met meer informatie over sociale leningen kan bekomen worden via de gemeentelijke woonwinkel.
Komt 80% van de Vlamingen in aanmerking voor een sociale lening? Radio1.
donderdag 13 maart 2014. Het budget voor de sociale leningen is zo goed als op en dat terwijl we nog maar 3 maanden verder zijn. 80% van de Vlamingen zou in aanmerking komen voor een sociale lening. Onderzoeksleider Wonen bij het onderzoeksinstituut Arbeid en Samenleving Soen Winters vertelt wie er nu wel in aanmerking komt voor een sociale lening. Your device does not support this media type.
HypoSmart Onze woonkredieten sociale lening sociale lening met gewestwaarborg.
descr home
Sociale lening Belgium.be.
Home Huisvesting Sociale huisvesting Sociale lening. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet komt u in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kunt u terecht bij uw sociale huisvestingmaatschappij. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks bij een van de onderstaande organisaties terecht. Overkoepelende organisaties van erkende kredietmaatschappijen voor sociale leningen. vzw Vereniging voor Sociale Huisvesting. Meer informatie over sociale leningen in het Vlaamse Gewest. Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Contacteer ons