Meer resultaten voor renteloze lening

renteloze lening
GO! Pro Renteloze lening.
De Sociale Dienst kan een renteloze lening toestaan van maximaal 2 500 euro. De lening kan aangevraagd worden voor uitzonderlijke, onvoorziene kosten waarbij de sociale noodzaak aangetoond kan worden. De Raad van Bestuur behandelt ieder dossier individueel en in eer en geweten.
MR wil renteloze lening voor renovatie van mede-eigendommen BRUZZ.
Daarom diende Olivier de Clippele een resolutie in om eigenaars van appartementen voor de renovatie van de gemene delen een renteloze lening toe te staan. Het is inmiddels dertig jaar dat de eigenaars van dit blok weten dat er werken moeten gebeuren.
KFC Muizen kan uitbreiden dankzij renteloze lening voor landbouwer Radio Reflex 104.8 FM.
woensdag 29 maart 2017 1741: Mechelen. KFC Muizen kan uitbreiden dankzij renteloze lening voor landbouwer. Dinsdag heeft de gemeenteraad van Mechelen een renteloze lening goedgekeurd aan Eddy Van Looy, landbouwer in Muizen. Op die manier kan de familie van Looy haar activiteiten verder zetten in Boortmeerbeek.
Renteloze lening van 15, miljoen redt toekomst landbouwer Boortmeerbeek Het Nieuwsblad.
De vergunningen om daar ons bedrijf te vestigen, zijn ondertussen aangevraagd, zegt Eddy Van Looy. Om hem en zijn gezin niet in een financieel avontuur te storten, keurde de Mechelse gemeenteraad dinsdag een renteloze lening van maximum 15, miljoen goed.
Voorwaarden Interwaas.
Kandidaat-kredietnemers die tot een bijzondere doelgroep behoren of eigenaars die hun woning verhuren via een SVK aan personen die tot de sociale doelgroep behoren, kunnen via Interwaas een renteloze energielening verkrijgen. M inimum 10% van de leningen moet toegekend worden aan sociale kansengroepen.:
Een goedkope of renteloze energielening Warmer Wonen.
De energielening is toegankelijk voor iedereen, zowel voor eigenaars, verhuurders als huurders. Goedkope lening 2%, zonder begeleiding: alle particulieren komen in aanmerking voor de goedkope energielening aan 2% zonder renovatiebegeleiding. Renteloze lening 0% met begeleiding: U komt in aanmerking voor een renteloze lening met renovatiebegeleidingbegeleiding indien u.:
Kunnen we renteloos lenen aan onze zoon? Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Advies toegevoegd op 28 februari 2007. Kunnen we renteloos lenen aan onze zoon? Sommige ouders willen hun kind een flinke duw in de rug geven bij de aankoop van een woning en hem renteloos geld lenen. Kan men wel renteloos lenen?
Sociare, Socioculturele werkgeversfederatie.
De renteloze lening of de lening tegen verminderde rentevoet. Bron: Koninklijk besluit van 22 februari 2015 tot wijziging van het KB/WIB 92, op het stuk van de voordelen van alle aard in geval van toekenning van een renteloze lening of een lening tegen verminderde rentevoet, Staatsblad 3 maart 2015.
Alles over de huurwaarborg.
De banken zijn wettelijk verplicht om in te gaan op de vraag van een consument met weinig middelen om de huurwaarborg via vaste maandelijkse afbetalingen op te bouwen. Dat is een soort van renteloze lening, want ook al betaalt de huurder de waarborg pas na enkele maanden af, de bank staat wel vanaf de eerste dag borg voor het volledige bedrag, zonder dat ze intrest mag aanrekenen.

Contacteer ons